Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Eva Solo wonen

Eva Solo: mooi in wonen!

Wanneer u op zoek bent naar stijlvolle accessoires voor huis en tuin, dan zit u helemaal goed met de designproducten van Eva Solo. Naast het assortiment Eva Solo eten en drinken en Eva Solo koken en bakken vindt u hier alles uit het Eva Solo wonen assortiment.

Eva Solo wonen online bestellen

Alle artikelen uit het Eva Solo wonen assortiment bestelt u eenvoudig online in de webshop van Kühlkamp Buitenhout. Wij zijn aangesloten bij de Thuiswinkel waarborg zodat u bent verzekerd van veilig winkelen. De levertijd van Eva Solo bedraagt gemiddeld 2 werkdagen, bij wijzigingen laten wij u dit uiteraard weten. De verzendkosten bedragen € 4,95, bij een orderbedrag vanaf € 50,- worden de Eva Solo producten gratis bij u afgeleverd.

Eva Solo badkamer en toilet

Eva Solo bloem- en kruidenpot

Eva Solo wonen diversen

   

Spare parts wonen

   

Eva Solo wonen assortiment

Met de producten uit het Eva Solo wonen assortiment kiest u voor een mooie aanvulling in designaccessoires voor uw keuken, badkamer of andere woonruimte. Wat dacht u van de Eva Solo automatische zeepdispenser voor in de keuken of badkamer of de innovatieve Eva Solo bloem- en kruidenpotten? Deze potten zijn voorzien van een ingenieus bewateringssysteem waarbij er een nylon draad doorloopt naar een waterreservoir, die ervoor zorgt dat de plant altijd voldoende water krijgt. U hoeft slechts één keer per week water te geven.

 

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs