Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Jacuzzi

Er worden verschillende benamingen gebruikt voor een spabad in de tuin: jacuzzi, whirlpool, hot tub, spa, bubbelbad om er maar een paar te noemen. Maar ze komen allemaal op hetzelfde neer: een warm bad, vaak in de tuin geplaatst, voorzien van jets die zorgen voor een heerlijke massage. Een jacuzzi zorgt voor een ontspannende massage na een inspannende dag. De krachtige massagestralen verbeteren de doorbloeding van organen en spieren. Hierdoor maakt uw lichaam extra endorfine aan die spier- en gewrichtspijn doet verminderen en u beter laat ontspannen na een stressvolle dag. Kühlkamp is al enige jaren importeur van de Beachcomber Hot Tubs. Deze jacuzzi's komen uit Canada en zijn voorzien van de meest hoogwaardige technologieën voor een zo energiezuinig mogelijke spa.

Waarom een Beachcomber Hot Tub?

Drie kenmerken maken de Beachcomber Hot Tub (www.beachcomberhottub.nl) zo bijzonder:

Optimaal zitcomfort: Diepe, ergonomisch voorgevormde, zitplekken in de jacuzzi garanderen dat u altijd met de schouders onder water zit en van een optimale en krachtige watermassage kunt genieten.
Krachtige watermassage: Op elke zitplaats in de jacuzzi zitten de massagejets op een andere plek. Wisselt u van zitplaats dan wordt een ander deel van uw rug gemasseerd door krachtige waterstralen.
Laag energieverbruikEen Beachcomber Hot Tub is voorzien van technologisch hoogwaardig isolatiemateriaal dat uw jacuzzi tot één van de meest energiezuinige ter wereld maakt. Door over uw whirlpool een PowerGuard cover te leggen, behoudt het water haar warmte en is uw bad het gehele jaar direct klaar voor gebruik.

Waterbehandeling

Furo

Aquafinesse

Filters

Onderhoud

Jacuzzi Geuren

Accessoires

Trapjes

Covers

   

Coverlift

   

Unieke verbruiksgarantie voor de Beachcomber Hot Tub

Het aanbod in jacuzzi's is groot. En dat maakt de keuze ook moeilijk. Voor welke jacuzzi of whirlpool u gaat is afhankelijk van uw wensen en het budget dat u hieraan wilt uitgeven. Laat u in ieder geval goed adviseren over de jacuzzi die u wilt aanschaffen. En let hierbij niet alleen op de aanschafprijs maar ook op het energieverbruik van de whirlpool. Kiest u voor de Beachcomber Hot Tub in de Hybrid uitvoering dan krijgt u er van ons een unieke verbruiksgarantie bij. Met deze garantie betaalt u 5 jaar lang niet meer stroomkosten dan € 500,- per jaar voor uw Beachcomber Hot Tub. Verbruikt uw jacuzzi meer, dan wordt dit door ons vergoed. En bij sommige merken kunnen de energiekosten oplopen tot € 3.000,- per jaar. 

Meer informatie over Beachcomber Hot Tubs

Heeft u wel eens gedacht aan een eigen jacuzzi in de tuin? Wij verkopen de Beachcomber Hot Tubs niet via een webshop. Laat u eerst goed informeren over de mogelijkheden van Beachcomber en de verschillende uitvoeringen. Wij nodigen u hiervoor van harte uit in onze showroom aan De Pol 6 in Losser. Hier staan ook een aantal hot tubs opgesteld om te bekijken en u kunt ook een afspraak maken om een jacuzzi uit te proberen. Eerst even inlezen: vraag de Beachcomber Hot Tub catalogus aan!

Onderhoud van uw jacuzzi

Ook voor onderhoudsproducten, accessoires en producten voor waterbehandeling kunt u goed bij Kühlkamp Buitenhout terecht. Naast Furo watercare producten hebben wij ook het compleet chloorloze AquaPerfect en het chloorarme AquaFinesse in ons pakket. Vooral van het AquaFinesse onderhoudspakket horen wij veel positieve ervaringen van klanten. Vraag ons gerust om meer informatie over de werking.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs