Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Een voordelig totaalaanbod en vakkundig maatwerk

overkapping showgedeelte Kühlkamp Buitenhout Losser  Jungle Gym speeltoestellen op showgedeelte Kühlkamp Buitenhout Losser  Project 24-planks hout/betonschutting  

Kühlkamp Buitenhout is al meer dan 40 jaar een vertrouwd adres in Losser. U vindt ons op Industrieterrein De Pol (De Pol 6), aan de rand van Losser (richting Glanerbrug). U kent ons misschien als houthandel en leverancier van schuttingen. Maar wij doen nog veel meer. U vindt bij ons ook een omvangrijk assortiment om uw tuin en terras aan te kleden. Deze producten zijn ook eenvoudig te bestellen in onze webshop.

Bij Kühlkamp Buitenhout bent u welkom voor een goed advies en maatwerk

Om flexibel in te spelen op uw specifieke wensen maken vakmensen in onze timmerwerkplaats producten op maat. Deskundig advies en maatwerk zijn twee belangrijke activiteiten binnen Kühlkamp Buitenhout. Ook vakkundige montage door onze montageploeg behoort tot de mogelijkheden.

Groot showterrein en ruime openingstijden:

U bent 6 dagen in de week van harte welkom op onze vestiging aan De Pol 6 in Losser. Hier vindt u een showgedeelte buiten met voorbeelden van overkappingen en schuttingen. In onze showroom binnen staanonder andere voorbeelden van barbecues, heaters en buitenmeubelen.
Onze openingstijden zijn:
maandag tot en met vrijdag van 7.30 uur - 18.00 uur
zaterdag: 8.00 uu - 17.00 uur.
In de winterperiode (november tot en met februari) zijn wij een uur korter geopend.
Bent u niet in de gelegenheid ons tijdens openingstijden te bezoeken, neemt u dan gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak: tel. 053 - 538 27 89.

Veilig bestellen in onze webshop:

In onze webshop hebben wij ruim 5.000 producten voor tuin en terras opgenomen. Wij hebben geprobeerd deze zo overzichtelijk mogelijk in rubrieken in te delen. Bezoekt u ook eens de Kühlkamp Outlet waarin uitloopmodellen, showmodellen en acties worden geplaatst. U kunt bij ons veilig bestellen en betalen. Wij zijn gecertificeerd met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en worden jaarlijks gecontroleerd.

Tuinhuis met overkapping Sydney

Adresgegevens:

Kühlkamp Buitenhout
De Pol 6
7581 CZ  Losser
tel. 053 - 538 27 89
info@kuhlkamp.nl
www.kuhlkampbuitenhout.nl

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs