Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Andere schermen, tuindeuren

Naast de populaire hout/beton schuttingen vindt u bij ons ook schuttingen van natuurlijke materialen zoals kokos, riet en bamboe. Deze natuurlijke tuinschermen zijn een milieuvriendelijk duurzaam alternatief voor de houten schuttingschermen.

Tuinschermen van kokos, een duurzaam alternatief.

Kokowall® tuinschermen: 
Kokowall® tuinschermen bestaan uit een frame van verzinkte stalen profielen die zijn opgevuld met kokosvezel omwikkelde kunststofbuizen en worden vaak gecombineerd met metalen of hardhouten palen. Kokosvezel is een milieuvriendelijk product dat afkomstig is van de bast van de kokosnoten en te vergelijken met de eigenschappen van hardhout. De Kokowall® tuinschermen zijn mooi te combineren met alle types klimplanten. Binnen enkele jaren is een Kokowall® schutting volledig begroeid.

Kokohusk® tuinschermen:
Kokohusk® tuinschermen zijn schanskorven gevuld met kokosbasten. Dit maakt ze licht in gewicht (vooral t.o.v. schanskorven gevuld met stenen) en daardoor eenvoudig te plaatsen. In een compleet Kokohusk® tuinscherm worden ongeveer 110 kokosnoten verwerkt waardoor ze voor het grootste gedeelte uit natuurlijk materiaal bestaan. Ook Kokohusk® tuinschermen zijn zeer geschikt om te laten begroeien en passen in moderne en klassieke tuinen.

Tuinschermen van bamboe, riet, wilgentenen, heidemat of boomschors

Natuurschermen van materialen als bamboe, riet, wilgentenen, heidemat of boomschors zijn verkrijgbaar op rol of als kant en klare tuinschermen (dit varieert per materiaal, kijkt u in de webshop voor de mogelijkheden). U bevestigt de tuinschermen op rol aan tussenpalen maar u kunt deze natuurschermen ook aan betonijzermatten bevestigen. Deze matten geven extra versteviging. (klik hier voor betonijzer en betontrellissen). Wij adviseren u graag over de bevestigingsmogelijkheden van de natuurlijke tuinschermen.

Kokos schuttingen, tuindeuren

Bamboe schutting

Riet schutting

Wilgentenen schutting

Heide schutting

Boomschors schutting

   

Betonijzer en -trellissen

   
Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs