Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Boomschors schutting

Uw erfafscheiding bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw tuin. Het is dan ook zeker de moeite waard om eens te bekijken wat voor mogelijkheden er allemaal zijn op het gebied van schuttingen en tuinschermen. Kühlkamp Buitenhout is al jarenlang een specialist op het gebied van schuttingen en erfafscheidingen, en biedt een schitterend assortiment aan schuttingen van natuurlijke materialen. Naast rieten schuttingen, bamboe schuttingen, wilgentenen schuttingen en kokos schuttingen hebben we ook schitterende boomschors schuttingen.

Een boomschors schutting online bestellen

Een boomschors mat bestelt u eenvoudig en veilig via onze webshop met thuiswinkel waarborg. U profiteert bij ons van een gratis verzending bij bestellingen vanaf €300,- en u hoeft nooit lang op uw bestelling te wachten; boomschors schuttingen die op werkdagen voor 13:00 worden bestelt, worden de volgende dag al geleverd! Wat wilt u nog meer?


€42,96 INCL. BTW
(€35,50 EXCL. BTW)
Verzendkosten: € 29,95 (GRATIS vanaf € 300,-)
Levertijd: op werkdagen voor 11:00 besteld, volgende werkdag in huis
meer info
 

€49,50 INCL. BTW
(€40,91 EXCL. BTW)
Verzendkosten: € 29,95 (GRATIS vanaf € 300,-)
Levertijd: op werkdagen voor 11:00 besteld, volgende werkdag in huis
meer info
 

Waarom een boomschors schutting?

Een boomschors schutting is ideaal voor wie een erfafscheiding met een zo natuurlijk mogelijke uitstraling wil. Ze bestaan voor 100% uit natuurlijke materialen en zijn net als levende bomen uitstekend weersbestendig. Boomschors schuttingen zijn ideaal om meer privacy in uw tuin te creëren. Daarbij is een boomschors mat ideaal om klimplanten in te laten groeien.

Boomschors schuttingen assortiment

Wanneer u bij ons een boomschors schutting aanschaft, dan wordt deze geleverd als boomschors mat. Deze kunt u vervolgens met behulp van onze betonijzer en betonijzer trellissen monteren. De boomschors matten bestaan uit meerdere verticale stroken boomschors, welke met ijzerdraad aan elkaar zijn bevestigd. De matten zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs