Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Hout/Beton schuttingen

Kühlkamp Buitenhout is specialist op het gebied van schuttingen. Naast schuttingen uit natuurlijke materialen zoals bamboe, wilg en riet en kokosschuttingen leveren wij ook complete hout/beton schuttingen. Een hout/beton schutting is een schutting waarbij houten tuinschermen worden gecombineerd met betonnen palen en platen. De houten tuinschermen worden geplaatst op gewapend beton en raken de vaak (vochtige) grond niet. Met een hout/beton schutting maakt u een schutting waar u jarenlang plezier aan beleeft..

Hout/beton schutting online bestellen

U bestelt uw hout/betonschutting eenvoudig online. Wij zijn lid van de Thuiswinkel waarborg, een keurmerk voor veilig online winkelen. Hout/beton schuttingen worden met expediteur geleverd. Onze transporteur werkt met postcodegebieden en de vrachtwagen komt 1x per week bij u in de regio. De vrachtkosten voor het verzenden van uw schutting bedragen € 60,-. is het orderbedrag boven € 900,- dan wordt uw schutting gratis bij u afgeleverd.

Offerte schutting

Wilt u een gedetailleerde offerte voor de levering en/of montage van uw schutting? Maak dan gebruik van ons OFFERTE-aanvraag formulier .

Waarom de combinatie houten schutting met beton?

Omdat de combinatie houten schutting met beton (ook wel hout/beton schutting genoemd) jarenlang meegaat. Voor de houten schermen worden betonnen platen in de grond gebruikt. De houten schutting komt op deze platen en wordt ingeklemd tussen betonnen palen. Hiermee wordt grondcontact van de houten schermen met de (vaak vochtige) grond vermeden. Dit voorkomt dat de houten schutting gaat rotten. De betonpalen en betonplaten zijn gewapend met verzinkt staal om roestvorming te voorkomen.

Uit welke hout/beton schuttingen kan ik kiezen?

Plaatsen van hout/betonschutting

Wij zijn specialist in het plaatsen van houten schuttingen in combinatie met beton. Wij doen dit voornamelijk in de regio Oost. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan op het aanvraagformulier schutting of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Meer informatie over het zelf plaatsen van uw hout/beton schutting leest u in het artikel: Hoe plaats ik een hout/beton schutting.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789
vraag een offerte aan voor uw schutting

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs