Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Hardhouten schermen/trellissen

Naast geïmpregneerde tuinschermen kunt u ook kiezen voor hardhouten tuinschermen. Hardhout heeft van nature een hoge duurzaamheid en hardhouten tuinschermen hebben daarom een lange levensduur. De keuze van het type hardhout waar wij de hardhouten schuttingschermen van maken is afhankelijk van de beschikbaarheid van het hout.  Meestal is dit bangkirai maar het kan voorkomen dat wij een alternatieve houtsoort aanbieden. De hardhouten tuinschermen, anders dan van bangkirai, zullen altijd minimaal dezelfde duurzaamheidsklasse en vergelijkbare eigenschappen hebben. Bij de inkoop van tropisch hardhout letten wij op de herkomst van het hout uit duurzaam beheerde bossen.

Wat is Bangkirai? 
Bangkirai is één van de fijnere hardhoutsoorten met een duurzaamheidsklasse 1/2 (20 jaar en langer). Mede door de goede bewerkbaarheid wordt deze houtsoort voor vele doeleinden toegepast. Bangkirai kan bruine vlekken (bloeden) veroorzaken, maar dat verdwijnt meestal na enkele maanden.

Bestel online hardhouten tuinschermen en trellissen

Naast de twee standaard hardhouten tuinschermen vindt u ook de hardhouten trellissen van Hillhout in ons assortiment. Heeft u speciale wensen of afwijkende afmetingen met betrekking tot hardhouten schuttingschermen? Neem dan contact met ons op via 053-538 27 89 of mail naar info@kuhlkamp.nl.


€136,00 INCL. BTW
(€112,40 EXCL. BTW)
hardhout scherm 180 x 180 cm, 15-planks verticaal of horizontaal
Verzendkosten: € 60,- (GRATIS vanaf € 900,-)
Levertijd: 5-10 werkdagen
meer info
 

€154,00 INCL. BTW
(€127,27 EXCL. BTW)
hardhout toogscherm verticaal 179 x 179 cm
Verzendkosten: € 60,- (GRATIS vanaf € 900,-)
Levertijd: 5-10 werkdagen
meer info
 
Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs