Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Schommels, torens, speelhuizen

Kühlkamp Buitenhout is dé specialist in speeltoestellen voor in uw tuin. Naast een grote keuze in schommels en speeltorens vindt u bij ons ook het complete assortiment aan BERG trampolines en BERG skelters. Dus bent u op zoek naar een speeltoestel, bekijk dan eens het grote aanbod in onze webshop.

Schommels, torens, speelhuizen online kopen

Bestel uw schommel, speeltoren of speelhuis eenvoudig in onze webshop. Wij zijn aangesloten bij de Thuiswinkel waarborg hetgeen u verzekerd van veilig winkelen. Kijk bij de individuele producten voor de levertijd en verzendkosten. Heeft u vragen of specifieke wensen, laat het ons weten, wij helpen u graag bij de juiste keuze.

Het Jungle Gym speeltoestellen assortiment

In ons assortiment speeltoestellen vindt u het complete programma van Jungle Gym. Met houten speeltoestellen, speelhuisjes en schommels voldoet Jungle Gym aan alle speelwensen van kinderen. Naast de basispakketten zijn bijna alle houten speeltoestellen verder uit te breiden met modules. Zo maakt u van een speeltoren ook een schommel door te kiezen voor de module schommel of verbindt u twee speelhuizen aan elkaar door er een brug tussen te plaatsen. Meer uitleg over de verschillende Jungle Gym pakketten in onze webshop. 

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs