Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Skelters

Wilt u uw kind echt blij maken? Denk dan eens aan een BERG skelter. In de collectie skelters van BERG is voor ieder kind namelijk wel een geschikte skelter te vinden. Al vanaf 2 jaar rijdt u kind op een BERG Buzzy waarmee uw kind leert trappen. Als voorbode op het leren fietsen is de BERG Biky een prima oplossing want hiermee leren kinderen het evenwicht bewaren. Daarna komen verschillende uitvoeringen voor het racen, voor op safari of de boerderij. En zijn er nog veel meer uivoeringen beschikbaar. 

BERG skelter online bestellen

Koop uw BERG skelter online bij Kühlkamp Buitenhout. Als lid van de Thuiswinkel waarborg winkelt u veilig in onze webshop. Alle BERG skelters worden snel geleverd en gratis bij u thuisbezorgd.

BERG Skelter assortiment

De onverwoestbare en stoere BERG skelters zijn een legende! Het assortiment bestaat uit tientallen verschillende skelters die je helemaal AF kunt maken door te kiezen uit een van de vele extra accessoires. Zo bouw je je eigen unieke skelter! Rustig alle soorten terrein verkennen in de vrije natuur, of juist zo hard mogelijk racen op het schoolplein; de verschillende skelter categorieën hebben voor ieder wat wils. Jongen of meisje, voor in de stad of juist off-road, voor op de boerderij of op het circuit, alleen of met meer; je kunt het zo gek niet bedenken. Maak een keuze voor jouw favoriete skelter in onze webshop!

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs