Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Trampolines

Wist u wel dat trampoline springen stressverlagend werkt en de conditie en bloedsomloop verbetert? Naast het feit dat trampoline springen enorm leuk is, is het dus ook nog heel gezond. En dat geldt zowel voor de jonge als de oudere garde. Ons advies: start vandaag nog met springen op uw eigen trampoline!

Welke trampoline kiest u?

Het is belangrijk om van te voren te weten waar u op moet letten als u een trampoline aanschaft. Wij hebben daarvoor enkele tips voor de keuze van een trampoline op een rijtje gezet. Ook de veelgestelde vragen over BERG trampolines kunnen een hulp zijn bij de keuze van de juiste trampoline. 

BERG trampoline online kopen

U koopt uw BERG trampoline eenvoudig online in onze webshop. Als lid van de Thuiswinkel waarborg bent u verzekerd van veilig winkelen. Nieuwe trampolines van BERG worden alleen nog met veiligheidsnet geleverd. Andere toebehoren voor de trampoline zoals een trapje of afdekhoes voor de springmat zijn los bij te bestellen.De verzending van een BERG trampoline is gratis. 

Trampolines rond tot 270

Trampolines rond tot 330

Trampolines rond 380

Trampolines rond 430

Trampolines rechthoekig

Toebehoren trampolines

Iedereen die wel eens op een trampoline heeft gesprongen, weet dat dit waanzinnig leuk en lekker intensief is! Wij kozen voor het dealerschap van de BERG trampoline omdat wij dit de beste keus vinden vanwege het ultieme springcomfort, de (zelfopgelegde) strenge kwaliteits- en veiligheidseisen en de duurzaamheid. Een BERG trampoline staat garant voor jarenlang springplezier.

Indeling BERG trampolines in webshop

Wij hebben de BERG trampolines in de webshop ingedeeld naar afmeting. Daardoor vindt u verschillende types trampolines met dezelfde afmeting in één categorie. BERG heeft haar trampolines onderverdeeld in 4 verschillende series. Onderstaand vindt u deze series op een rij. 

Modellen BERG trampolines

Klik hier voor de BERG Trampoline vergelijking en het filmpje op YouTube waarin de verschillen worden verduidelijkt.

BERG Talent trampolines: 

Met de BERG Talent trampolines introduceert BERG een nieuwe serie betaalbare trampolines vooral geschikt voor de kleinere tuin. De BERG Talent is de basisserie van BERG en in 3 afmetingen (180, 250 en 300 cm.) verkrijgbaar. De trampoline wordt altijd geleverd met een Comfort veiligheidsnet. De BERG Talent trampoline is uitgerust met GoldSpring Talent veren om heerlijk te kunnen springen en is geschikt voor de leeftijd vanaf 6 jaar.
BERG Talent trampolines in onze webshop 

BERG Favorit trampolines:

BERG Favorit trampolines hebben de juiste balans tussen veiligheid en prijs. Deze trampoline is uitgerust met de GoldSpring Solo veer voor uitermate goed springcomfort. De Favorit trampolines zijn er in 4 afmetingen (270, 330, 380 en 430 cm.) en zowel met poten als als inground trampoline verkrijgbaar. Bij deze trampoline heeft u keuze uit een Comfort of een Deluxe veiligheidsnet.
BERG Favorit trampolines in onze webshop 

BERG Champion trampolines:

Met de BERG Champion trampoline kiest u voor ideaal springcomfort en optimale veiligheid. De Twinspring Gold veren zijn schuin geinstalleerd zodat er 30% meer veren geplaatst konden worden. Champion trampolines zijn leverbaar in 4 afmetingen (270, 330, 380 en 430 cm) en zowel voor plaatsing op de grond als in de grond verkrijgbaar. Het bijgeleverde Safety Net Deluxe veiligheidsnet heeft een zelfsluitende ingang voor extra veiligheid.
BERG Champion trampolines in onze webshop 

BERG Elite+ trampolines:

Kiest u voor de ultieme trampoline met de beste kwaliteit, dan is de BERG Elite+ de juiste keuze. Ook deze trampoline heeft 30% meer geplaatste Twinspring Gold veren voor optimaal springcomfort. De BERG Elite+ trampoline is leverbaar in 4 afmetingen (270, 330, 380 en 430 cm) en zowel voor plaatsing op de grond als als InGround trampoline verkrijgbaar. Het speciale Safety Net T-Series veiligheidsnet heeft stevige gebogen palen voor extra springruimte.
BERG Elite+ trampolines in onze webshop 

BERG Sport trampolines:

In 2016 heeft BERG de BERG Sports serie op de markt gebracht met het uitgangspunt dat een trampoline niet alleen voor kinderen is maar ook aan volwassenen een prima training biedt. Trampoline springen is namelijk een ideale manier om aan de conditie en gezondheid te werken. Alle BERG Sport trampolines worden standaard zonder veiligheidsnet geleverd.
BERG Sport trampolines in onze webshop 

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs