Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Tuin en terras

Bij Kühlkamp Buitenhout kunt u van alles vinden om uw tuin en terras aan te kleden. Wij zeggen wel eens: we leveren alles voor uw tuin en terras behalve de bestrating en de plantjes. Maar voor een mooie houten bloembak, een barbecue of een houten tuinbankje kunt u prima bij ons terecht. Verder hebben wij onder andere het complete assortiment aan Nesling schaduwdoek en een uitgebreide keus in terrasverwarming zoals elektrische terrasheaters, gasheaters, tuinhaarden en een grote collectie vuurkorven waaronder de BURNI vuurschalen in onze collectie. Bent u op zoek naar een specifiek product dat u niet in onze webshop vindt, neem dan contact met ons op.

Alles voor uw Tuin en Terras online kopen

Bestel uw producten voor tuin en terras eenvoudig online bij Kühlkamp Buitenhout. Wij zijn aangesloten bij de Thuiswinkel waarborg, een keurmerk voor veilig online winkelen. Een gedeelte van de producten in de categorie tuin en terras zijn op voorraad. Voorraadproducten die op werkdagen voor 13.00 uur 's middags besteld worden en met DHL verzonden kunnen worden, worden de eerstvolgende werkdag bij u geleverd. De meeste producten worden gratis verzonden. Bij de individuele producten in tuin en terras vindt u de levertijd en of u verzendkosten moet betalen.

Schuttingen, overkappingen en tuinhuisjes

Bij tuin en terras horen natuurlijk ook schuttingen, overkappingen en tuinhuisjes. Ook hiervan vindt u een ruim assortiment in onze webshop. Naast de meest populaire hout/beton schutting zijn natuurlijke afscheidingen zoals riet, heidemat en bamboe ook in trek. De trend in overkappingen is duidelijk het gebruik van douglas hout. Douglas overkappingen zijn er in verschillende uitvoeringen zoals met plat dak, zadeldak of de landelijke overkapping type kapschuur. U heeft al een douglas overkapping met plat dak of douglas overkapping kapschuur voor € 1.190,00. Ook bij de tuinhuisjes is voldoende keus in verschillende afmetingen en daktypes. 

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs