Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Tuinhuis, carport, overkapping

Bent u op zoek naar een tuinhuis, carport of overkapping? Dan bent u bij Kühlkamp Buitenhout aan het juiste adres.

Tuinhuisjes

Heeft u voldoende ruimte in de tuin maar niet voldoende opberg- of woonruimte? Dan is de aanschaf van een tuinhuisje de ideale oplossing. Ook als extra hobby of werkkamer of als saunaruimte is een tuinhuisje een prima optie. Kijk in onze webshop voor de verschillende standaarduitvoeringen en afmetingen in tuinhuisjes.

Carport

Een carport is niet alleen bedoeld om er een auto onder te zetten want ook met een carport heeft u zoveel meer mogelijkheden. Denk aan het snel wegzetten van uw fiets, de vuilnisotto's, of als overkapping om er maar een paar te noemen. Een carport is zeker een verrijking van uw woning. Bekijk de standaardmogelijkheden in carports in onze webshop of vraag ons naar een carport op maat.

Overkapping

Met een terrasoverkapping verlengd u het buitenleven aanzienlijk en kunt u ook in de lente en de herfst prima buiten onder uw overkapping vertoeven. Voor de frissere avonden biedt terrasverwarming een welkome aanvulling en met de snoerloze tuinverlichting van Gacoli, brengt u veel sfeer onder uw overkapping. 

Ook maatwerk in tuinhuisjes, carports en overkappingen

In onze webshop vindt u standaard uitvoeringen in tuinhuisjes, carports en overkappingen. Wij kunnen ons voorstellen dat u andere afmetingen of wensen heeft. Bij ons heeft u ook de mogelijkheid maatwerk te laten maken, neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bel 053 - 538 27 89 of mail naar info@kuhlkamp.nl. Ook helpen wij u graag met de montage van uw tuinhuisje, carport of overkapping.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs