Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Carport

Kühlkamp Buitenhout is een specialist op het gebied van tuinhuisjes, overkappingen en veranda's welke uw tuin niet alleen verfraaien maar ook zorgen voor extra bergruimte of leefruimte. Naast bijvoorbeeld een uitgebreide collectie aan tuinhuizen met plat dak, heeft u ook keuze uit luxe douglas overkappingen type kapschuur of een geïmpregneerde veranda vast aan uw huis. Wilt u een functionele overkapping voor uw auto, denk dan eens aan een carport.

Koop uw carport online bij Kühlkamp Buitenhout

Al onze carports bestelt u eenvoudig online in onze webshop. Kühlkamp Buitenhout is aangesloten bij de Thuiswinkel waarborg voor veilig winkelen en betalen. Houd bij de bestelling van een carport rekening met een levertijd van 4-6 weken. Uw carport wordt als bouwpakket bij u afgeleverd. Wij maken gebruik van een externe expediteur die minimaal één keer per week in uw regio komt. De vrachtkosten van een carport bedragen € 60,-, bij een orderbedrag boven € 900,- wordt de carport gratis bij u afgeleverd. Denk ook nog even aan eventuele extra opties voor uw carport, deze vindt u in de categorie toebehoren carports.

carport plat dak aanbouwcarport plat dak carport landhuisdak

Carport plat dak

Aanbouwcarport plat dak

Carport landhuisdak

carport zadeldak toebehoren carports  

Carport zadeldak

Toebehoren carports

 

Carport assortiment

De aanschaf van een carport is een slimme investering. Een carport is goedkoper dan een garage en neemt, vooral optisch gezien, ook minder ruimte in. Toch staat uw auto droog en beschermd tegen vorst. Bovendien droogt uw auto sneller in een carport omdat de wind vrij spel heeft, dit voorkomt roestvorming. Ook kunt u in de zomer uw auto lekker in de schaduw parkeren en lekker koel instappen. Bij Kühlkamp Buitenhout vindt u een groot assortiment aan carports in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Uw keuze is afhankelijk van wat u mooi vindt en hoeveel beschikbare ruimte er voor een carport is. 

Carport en vergunning

Of u voor uw carport een vergunning nodig heeft, is afhankelijk van de afmeting. (Lees ook de informatie bij terrasoverkapping en vergunning). Informeer bij uw gemeente of u een vergunning voor het plaatsen van een carport nodig heeft. Wellicht brengt de website www.omgevingsloket.nl u ook meer duidelijkheid hierover.

Toebehoren carports

Bij onze carports zijn verschillende toebehoren te verkrijgen zoals een dakgootset, randafdekprofielen en extra wanden of zijwanden. Al deze toebehoren vindt u in de categorie toebehoren carports.  In deze categorie vindt u ook de termen sneeuwlastverhoging en verhoging inrijhoogte. Klik hier voor de uitleg van deze 2 termen.

Montage carport

Uw bestelde carport wordt als bouwpakket geleverd. De bijgeleverde instructie vertelt u stap-voor-stap hoe u de carport opbouwt. Heeft u onvoldoende tijd of extra helpende handen voor de montage nodig? Maak dan gebruik van de kennis en ervaring van onze montageploeg. Zij helpen u graag bij deze klus.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs