Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Terrasoverkapping

Heeft u plannen voor een terrasoverkapping in uw achtertuin of aan uw woning dan bent u bij Kühlkamp Buitenhout aan het juiste adres. Hier vindt u een mooie collectie in houten overkappingen in verschillende afmetingen. Kiest u voor een overkapping met plat dak of heeft u voldoende ruimte voor een overkapping type kapschuur of zelfs voor een tuinhuis met overkapping. Wat uw keuze ook wordt, een overkapping zorgt voor extra woonplezier in de lente, zomer en de herfst. 

Terrasoverkappingen online bestellen

Al onze terrasoverkappingen zijn heel eenvoudig online te bestellen. Onze webshop is voorzien van het Thuiswinkel waarborg dat garant staat voor veilig winkelen. Wij leveren terrasoverkappingen met expediteur. Onze transporteur werkt in postcodegebieden en komt minimaal één keer per week bij u in de buurt. De bezorgkosten voor terrasoverkappingen bedraagt € 60,-. Bij een orderbedrag boven € 900,- wordt u terrasoverkapping gratis bij u thuis afgeleverd.

overkapping plat dak overkapping lessenaarsdak overkapping zadeldak

Overkapping plat dak

Overkapping lessenaarsdak

Overkapping zadeldak

overkapping piramidedak overkapping kapschuur  

Overkapping piramidedak

Overkapping kapschuur

 

Douglas overkapping

Steeds vaker wordt er voor een douglas overkapping gekozen. Douglas is één van de duurzaamste houtsoorten van Europa en wordt na verloop van tijd steeds harder en daardoor sterker (meer informatie over douglas hout). Met een douglas overkapping waarbij het hout niet behandeld is, mag u rekenen op een levensduur tussen de 10 en 15 jaar, maar van een geïmpregneerde of gebeitste douglas overkapping beleeft u nog veel langer plezier. Douglas hout heeft een warme uitstraling dus met een overkapping van douglas maakt u een sfeervol buitenverblijf. Bovendien straalt een douglas overkapping robuustheid uit en past deze ook uitstekend in een landelijke omgeving. 

Maatwerk in terrasoverkapping

Naast de standaard mogelijkheden aan terrasoverkappingen en veranda's die u in onze webshop vindt, maken wij ook overkappingen op maat. Onze medewerkers adviseren u graag over de houtkeuze, de afmeting en de uitvoering en zetten uw wensen in de timmerwerkplaats om tot uw ideale terrasoverkapping. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Verschil terrasoverkapping en veranda

De termen terrasoverkapping en veranda worden meestal door elkaar gebruikt. Dat is ook helemaal niet erg want uiteindelijk dienen ze allemaal hetzelfde doel: zo lang mogelijk genieten van het buitengevoel of het nu regent of niet. In onze webshop hebben wij wel een tweedeling gemaakt in overkapping en veranda. In de categorie terrasoverkappingen vindt u voornamelijk de vrijstaande overkappingen met verschillende daktypes. In de categorie veranda vindt u de overkappingen die aansluiten op uw woning. 

Terrasoverkapping en vergunning

Voor het plaatsen van een terrasoverkapping heeft u in Nederland meestal geen vergunning nodig. Het plaatsen is vergunningsvrij als de terrasoverkapping niet groter wordt dan 30 m² en niet meer dan 50% van de tuin zal beslaan. Bovendien mag de terrasoverkapping alleen gebruikt worden als een extra ruimte erbij en niet als woonruimte. Lees ook de tips bij het kopen van een tuinhuis of kijk op www.omgevingsloket.nl.

Montage terrasoverkapping

Na bestelling wordt uw terrasoverkapping als bouwpakket geleverd. U bouwt uw overkapping op door de bijgeleverde montageinstructie te volgen. Wij adviseren u wel een extra helpende hand te regelen en ruim de tijd te nemen voor de montage. Ziet u het zelf opbouwen van uw terrasoverkapping niet zitten, maak dan gebruik van de kennis en vaardigheden van onze montageploeg. 

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs