Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Overkapping lessenaarsdak

Een lekker plekje in uw tuin creeëren waar u het gehele jaar door plezier aan kunt beleven? Denk dan eens aan een terrasoverkapping. Kühlkamp Buitenhout is specialist op het gebied van overkappingen en tuinhuisjes en biedt een keur aan verschillende uitvoeringen. Gaat u voor een leuk prieeltje met piramidedak, een landelijke overkapping kapschuur of voor de meer traditionele maar strakke overkapping plat dak. In deze categorie vindt u de overkappingen met lessenaarsdak.

Overkapping lessenaarsdak online kopen

Koop uw overkapping met lessenaarsdak online bij Kühlkamp Buitenhout. Als lid van de Thuiswinkel waarborg verzekeren wij u van veilig winkelen. Houd bij bestelling rekening met een levertijd van 4 weken. De overkapping wordt per vrachttransport bij u afgeleverd, de vrachtkosten bedragen € 60,-. Is uw orderbedrag echter boven de € 900,- dan wordt uw overkapping met lessenaarsdak gratis bij u afgeleverd. 


€1670,01 INCL. BTW
(€1380,17 EXCL. BTW)
Met deze robuuste overkapping Kolgans zit u goed beschut tegen vervelende wind en regen.
Verzendkosten: GRATIS
Levertijd: bel 053-538 27 89
meer info
 

€1945,00 INCL. BTW
(€1607,44 EXCL. BTW)
Met deze robuuste overkapping Kolgans zit u goed beschut tegen vervelende wind en regen.
Verzendkosten: GRATIS
Levertijd: bel 053-538 27 89
meer info
 

Wat is een (overkapping met) lessenaarsdak?

Een lessenaarsdak is een dakvorm die bestaat uit één dakvlak, dat onder een zekere helling is aangebracht. Een overkapping met een lessenaarsdak heeft dan ook een dak dat aan de voorkant hoger is dan aan de achterkant. Hierdoor is er alleen aan de laagste zijde een dakgoot nodig om het hemelwater op te vangen. Een ander voordeel van een overkapping met lessenaarsdak is dat u deze aan de achterkant bijvoorbeeld kunt aansluiten op uw erfafscheiding of een andere muur. Hierdoor ontstaat een mooi geheel.

Het overkapping lessenaarsdak assortiment

Het assortiment overkapping lessenaarsdak in onze webshop is nog beperkt. Dit wordt op korte termijn uitgebreid met meerdere uitvoeringen. Maar heeft u wensen op dit gebied? Neem gerust contact met ons op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden. 

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs