Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Tuinhuis vijfhoekig

In het omvangrijke assortiment van Kühlkamp Buitenhout vindt u niet alleen tuinhuizen met plat dak of tuinhuizen met piramidedak maar ook prachtige tuinhuizen met rieten dak of tuinhuizen met overkapping.  De keuze voor het meest geschikte tuinhuis is natuurlijk afhankelijk van de beschikbare ruimte en de plek in de tuin. Vandaar dat u in onze collectie ook vijfhoekige tuinhuisjes vindt die een prima opvulling vormen voor een lege hoek. Lees ook even de tips voor het kopen van een tuinhuis.

Tuinhuizen vijfhoekig online bestellen

U kunt uw vijfhoekige tuinhuis eenvoudig online bestellen. Wij voeren het Thuiswinkel waarborg logo hetgeen wil zeggen dat u bij ons veilig kunt winkelen. Wij leveren tuinhuisjes met vrachttransport, onze expediteur komt minimaal één keer per week in uw regio voor levering. De transportkosten bedragen € 60,- maar boven een orderbedrag van € 900,- wordt uw vijfhoekige tuinhuis gratis bij u afgeleverd. Bekijk voor de aanvullende accessoires voor uw tuinhuis zoals vloeren en fundamentregels ook eens op toebehoren tuinhuizen 


€870,00 INCL. BTW
(€719,01 EXCL. BTW)
Plekje in de tuin over? Met de Aragon hoekberging beschikt u direct over veel extra opbergruimte.
Verzendkosten: € 60,- (GRATIS vanaf € 900,-)
Levertijd: 3 - 5 weken
meer info
 

€1715,01 INCL. BTW
(€1417,36 EXCL. BTW)
Voor een leeg hoekje in uw tuin is de blokhut Wezer met zijn vijf hoeken een prima invulling.
Verzendkosten: GRATIS
Levertijd: 3 - 5 weken
meer info
 

€1995,00 INCL. BTW
(€1648,76 EXCL. BTW)
Benut de ruimte in uw tuin optimaal met de hoekblokhut Houtduif. Deze blokhut heeft een speciale vijfhoekige vorm in een zeer strakke uitvoering.
Verzendkosten: GRATIS
Levertijd: 3 - 5 weken
meer info
 

€1325,00 INCL. BTW
(€1095,04 EXCL. BTW)
Deze vijfhoekige blokhut Loire verdient een mooi plekje in de hoek van uw tuin.
Verzendkosten: GRATIS
Levertijd: 3 - 5 weken
meer info
 

€1700,00 INCL. BTW
(€1404,96 EXCL. BTW)
Deze vijfhoekige blokhut Seine verdient een mooi plekje in de hoek van uw tuin.
Verzendkosten: GRATIS
Levertijd: 3 - 5 weken
meer info
 

Het assortiment in vijfhoekige tuinhuizen

Meer bergruimte nodig voor tuingereedschap, fietsen, een motor of tuinmeubilair? Kies dan voor een vijfhoekig tuinhuis dat mooi staat in een leeg hoekje van de tuin. Zo bergt u alle spullen snel op en heeft u er geen omkijken meer naar. Maar ook als u op zoek bent naar meer leefruimte of een plekje om zomers te vertoeven, is een vijfhoekig tuinhuis een mooie optie. Een vijfhoekig tuinhuis lijkt namelijk veel op een prieel maar dan met wanden. Zet de deuren van het tuinhuisje ver open en u geniet al heel snel van het gevoel van lekker buiten zijn maar u bent toch beschut tegen wind of een eventueel buitje.

Montage vijfhoekig tuinhuis

Uw tuinhuis wordt in blank hout geleverd. Tegen een meerprijs laat u uw tuinhuis echter impregneren om het hout beter te beschermen tegen weersinvloeden als regen en sneeuw. Meer weten over impregneren? Lees meer over de voordelen van een geïmpregneerd tuinhuis in tips en toepassingen. Uw vijfhoekige tuinhuis wordt als bouwpakket geleverd. U kunt ervoor kiezen het tuinhuisje zelf op te bouwen volgens de bijgeleverde instructies maar u kunt ook de hulp van onze montageploeg inschakelen. Vraag ons geheel vrijblijvend naar de voorwaarden of een offerte.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs