Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Veranda

Of het nu om een terrasoverkapping, tuinhuisje of carport gaat, bij Kühlkamp Buitenhout heeft u keuze uit een groot assortiment tegen een goede prijs. Wilt u lekker lang van het buitenzijn genieten, kijkt u dan eens naar de mogelijkheden van een douglas overkapping, type kapschuur. Heeft u meer bergruimte nodig, dan is een strak tuinhuis met plat dak misschien een optie. Uw keuze is vooral afhankelijk van uw persoonlijke smaak en het beschikbare budget. Op deze pagina vindt u onze collectie in houten veranda's.

Houten veranda online bestellen

Bestel eenvoudig uw houten veranda online. Wij zijn aangesloten bij de Thuiswinkel waarborg, een garantie voor veilig winkelen in onze webshop. De levertijd van een veranda bedraagt circa 4 weken. Het pakket wordt met expediteur bij u afgeleverd, de vrachtwagen komt minstens één keer per week bij u in de regio. De bezorgkosten voor een veranda bedragen € 60,-, echter bij een orderbedrag vanaf € 900,- wordt de houten veranda gratis bij u afgeleverd.

veranda geimpregneerd veranda douglas  

Veranda geïmpregneerd

Veranda douglas

 

Houten veranda assortiment

Een veranda zorgt voor een vergroot woongenot, het gehele jaar door. Uw kostbare tuinmeubelen en kussens blijven droog en bij regen, hagel of sneeuw biedt een houten veranda u een droge overgang naar binnen. Bovendien zorgt een veranda voor minder onderhoud en voor minder schoonmaken van ramen en schilderwerk. In ons assortiment vindt u onder andere de Butterfly veranda en de douglas veranda met polycarbonaat platen als dakbedekking. Heeft u andere wensen met betrekking tot een houten veranda, in onze timmerwerkplaats maken wij graag een veranda voor u op maat. Bij maatwerk kunt u naast geïmpregneerd hout of douglas hout ook kiezen uit verschillende andere houtsoorten zoals eiken of robinia. U heeft dan ook de vrijheid om de afmeting van uw veranda exact aan te laten sluiten bij uw woning.

Verschil veranda en terrasoverkapping

De termen veranda en terrasoverkapping worden door elkaar gebruikt. Wij hebben in onze webshop deze wel in twee verschillende categorieën ingedeeld. Onder de categorie veranda hebben wij de overkappingen opgenomen die vast aan uw huis geplaatst worden. In de categorie terrasoverkapping vindt u overwegend de vrijstaande overkappingen.

Montage veranda

Uw houten veranda wordt als bouwpakket bij u afgeleverd met een duidelijke opbouwinstructie. Een veranda zelf opbouwen is niet moeilijk maar heeft u hulp nodig dan neemt onze montageploeg u deze klus graag uit handen. Neem hiervoor gerust contact met ons op via 053 - 538 27 89 of mail naar info@kuhlkamp.nl.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs