Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Schuttingen

Waarom een schutting bestellen bij Kühlkamp Buitenhout?

U vindt bij ons een grote keuze aan schuttingen en erfafscheidingen. Bestel uw schutting in onze webshop of kom langs op onze vestiging voor een persoonlijk advies. Hier kunt u ook de verschillende schuttingsystemen bekijken.

Welke schutting moet ik kopen?

De keuze van een schutting is afhankelijk van uw smaak, het type tuin en uw budget. Wij adviseren u graag bij uw keuze en samenstelling. Enkele mogelijkheden zijn:

Offerte schutting

Een schutting op de goede maat berekenen kan soms lastig zijn. Soms heeft u te maken met hoogteverschillen die overbrugd moeten worden, hoeken, wilt u toegang met een poort of heeft u andere wensen. Maak dan gebruik van ons aanvraagformulier voor een schutting. Vul de wensen voor uw schutting zo veel mogelijk in op dit formulier en wij maken u geheel vrijblijvend een offerte voor de gewenste schutting. Als u een situatieschets tekent hoe de schutting moet komen te staan dan helpt u ons nog eens extra. Deze situatieschets kunt u onderaan het formulier uploaden als bestand.

Klik hier voor het aanvraagformulier schutting.

Plaatsen schutting

Meer informatie over het zelf plaatsen van uw schutting leest u in het artikel hoe plaats ik een hout beton schutting. Woont u in de regio Oost, dan is het mogelijk van de diensten van onze montageploeg gebruik te maken. Zij hebben al jarenlang ervaring in het plaatsen van diverse soorten schuttingen en helpen u graag bij deze klus. Vraag ons gerust waar wij schuttingen plaatsen en wat een schutting plaatsen kost, bel 053 - 538 27 89, vul het aanvraagformulier schutting in of mail naar info@kuhlkamp.nl.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs