Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Terrasverwarming

Bent u op zoek naar terrasverwarming dan zijn een aantal afwegingen belangrijk.Ten eerste is het belangrijk om te weten op welke plek u de terrasheater wilt gebruiken en ten tweede of uw voorkeur uitgaat naar een gasheater, elektrische terrasverwarming of een meer sfeervolle houtgestookte tuinhaard, vuurkorf of houtkachel. 

Hangende terrasverwarming

Een terrasheater die u kunt ophangen is ideaal als u de ruimte heeft aan een muur, onder een overkapping of parasol. Een hangende terrasheater neemt weinig ruimte in beslag en is minder opzichtig aanwezig. Deze terras heaters zijn alleen geschikt voor het verwarmen van kleinere ruimtes.

Staande terrasheaters

Voor grotere ruimtes is een staande heater beter geschikt. Staande terrasverwarming is vaak krachtiger dan hangende terrasheaters en kunnen op iedere plek neergezet worden en makkelijk te verplaatsen. Werkt hangende terrasverwarming vrijwel altijd op elektrisch, voor een staande terrasheater kiest u voor gas of elektrisch.

beschermhoes elektrische heater

Terrasverwarming gas

Terrasverwarming elektrisch

Toebehoren terrasheater

vuurkorf

Vuurkorf

Tuinhaard

Houtkachel

BURNI houtopslag

Toebehoren tuinhaard en kachel

Vuurtafels

Toebehoren vuurtafels

Terrasverwarming gas

Gasheaters kunt u overal neerzetten, u bent niet afhankelijk van een stopcontact. Gas heaters hebben over het algemeen meer vermogen waardoor het verwarmen sneller gaat.

Terrasverwarming elektrisch

Elektrische terrasheaters zijn zeer gebruiksvriendelijk: u doet de stekker in het stopcontact en er wordt direct warmte afgegeven. Elektrische terrasverwarming maakt gebruik van verschillende technieken om de lucht te verwarmen. Lees daarom eerst onze keuzehulp voordat u tot aanschaf overgaat. Elektrische heaters zijn vaak goedkoper in gebruik dan een gasheater.

Tuinhaard, vuurkorf of houtkachel

Houdt u meer van een knisperend haardvuur? Wij hebben een uitgebreide collectie tuinhaarden en vuurkorven of kies voor een houtkachel, die zowel geschikt is voor binnenshuis als voor onder een overkapping.

Vuurtafel

Niet alleen een verlenger van de zomeravond maar ook een sfeermaker pur sang: de vuurtafels van Happy Cocooning zijn een eigentijds alternatief voor een open haard. De Cocoon Table is leverbaar in verschillende modellen zoals vierkant, rechthoek en ovaal en in verschillende kleuren zoals zwart, antraciet, taupe, wit en bruin. En met de toebehoren voor de Happy Cocooning vuurtafels wordt het loungen u nog eens extra gemakkelijk gemaakt.

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs