Laden...

Volledig nieuwsoverzicht

Tuinhuisjes

Kühlkamp Buitenhout heeft een grote collectie aan tuinhuisjes in allerlei afmetingen en modellen. Kiest u voor een traditionele oplossing met een tuinhuis met zadeldak, de luxe van een tuinhuis met rieten dak of voor extra ruimte door voor een tuinhuis met overkapping te kiezen. Wat uw keuze ook wordt, tuinhuisjes bezorgen extra ruimte en geven uw tuin net een beetje extra uitstraling. Lees hier enkele tips voor het kopen van een tuinhuis

Tuinhuisjes online bestellen

Al onze tuinhuisjes zijn heel eenvoudig online te bestellen. Uiteraard is onze webshop voorzien van het Thuiswinkel waarborg, zodat u verzekerd bent van veilig winkelen. Vergeet niet direct extra toebehoren voor uw tuinhuisje mee te bestellen. Onder toebehoren tuinhuizen vindt u onder andere houten vloeren en diverse opties in dakbedekking zoals dakshingles of EPDM-folie. Tuinhuisjes worden bij u geleverd met vrachttransport. Onze transporteur werkt in postcodegebieden en komt 1x per week bij u in de buurt. Uw tuinhuis wordt bij een orderbedrag vanaf € 900,- gratis geleverd.

 

 

tuinhuis plat dak tuinhuis met lessenaarsdak tuinhuis zadeldak

Tuinhuis plat dak

Tuinhuis lessenaarsdak

Tuinhuis zadeldak

tuinhuis vijfhoekig tuinhuis wolfskap tuinhuis met overkapping

Tuinhuis vijfhoekig

Tuinhuis wolfskap

Tuinhuis met overkapping

Tuinhuisjes assortiment

In onze webshop treft u een uitgebreid assortiment in tuinhuisjes aan. De belangrijkste reden dat mensen een tuinhuis kopen is voor het opbergen van spullen. Een tuinhuis is erg handig voor fietsen, tuinstoelen en tuingereedschap. Maar ook als u extra woonruimte nodig heeft, is een tuinhuisje snel ingericht als extra slaapkamer of werkkamer. Ook kunt u van uw tuinhuis een wellnessruimte maken waarin u bijvoorbeeld een sauna inbouwt. Kiest u voor een tuinhuis met overkapping dan heeft u direct een buitenruimte om te relaxen of om eventueel nog een jacuzzi onder te plaatsen. Welk tuinhuisje u kiest, is vooral afhankelijk van de beschikbare ruimte, de sfeer van uw tuin, uw smaak en budget en de functie die het tuinhuisje moet vervullen.

Impregneren tuinhuisjes

Bij de aanschaf van een tuinhuis kunt u kiezen voor blank hout of geïmpregneerd hout. Blank hout is onbehandeld en minder bestand tegen weersinvloeden. Kiest u voor geïmpregneerd hout dan is het hout duurzamer gemaakt met een impregneermiddel. (Meer info over impregneren vindt u hier). Dit betekent dat uw tuinhuis een extra bescherming tegen rot en schimmel krijgt en in principe een langere levensduur zal hebben. Geïmpregneerde tuinhuisjes zijn wel iets duurder in aanschaf als blank hout. Natuurlijk kunt u uw tuinhuisje ook van een kleurtje voorzien. Hiervoor zijn verschillende beitsen beschikbaar. Kijk voor alle kleuren eens bij onze Hermadix beitsen

Tuinhuisjes monteren

Tuinhuisjes worden geleverd als bouwpakket. Een tuinhuisje is prima zelf op te bouwen met de bijgeleverde instructies. Zorg voor wat extra mankracht en neem vooral de tijd voor de montage. Ook kunt u besluiten de montage van uw tuinhuis aan ons over te laten. Wij beschikken over een montageploeg die u dit werk graag uit handen neemt. 

Bel ons voor service en advies: 053-5382789

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair:

Professionele speeltoestellen en straatmeubilair

Designtuinmeubelen, tuinaccessoires en wellness:

Buitenmeubilair, tuinaccessoires en wellness

Canadese Whirlpools:

Beachcomber Hot Tubs